doszedł,suuuper jest
Czy ktoś na forum pracuje w n-ce ?
Zwiń
X
-
gradek, złóż wypowiedzenie i czekaj na taką ofertę która cię zainteresuje. Mi na 2 tyg. przed rozwiązaniem umowy dostałem lepszą opcję, niż dają pracownikom "N" . Moja firma współpracuje z nimi i mogłem sobie taką umowę zawrzeć. Nie licz, że bez tego dadzą coś lepszego niż dla nowych klientówKacperOpel Combo C 1,6 8v
O2 Combi 2.0 FSI
Komentarz
-
-
gradek, w anjlepszym wypadku jestes wstanie dostac warunki takie jak dla nowych klientow po zlozeniu wczesniej wypowiedzenia. Warunki na przedluzenie uwowy sa raczej smieszne. Jak juz koledzy napisali najpierw napisz wypowiedzenie a potem przed koncem umowy negocjuj.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBgradek, w anjlepszym wypadku jestes wstanie dostac warunki takie jak dla nowych klientow po zlozeniu wczesniej wypowiedzenia. Warunki na przedluzenie uwowy sa raczej smieszne. Jak juz koledzy napisali najpierw napisz wypowiedzenie a potem przed koncem umowy negocjuj.
Komentarz
-
-
Yarwa, dostalem to samo, tylko nie napisales ze te pakiety za 59zl byly z umowa na 12 m-cy w tym 9 platnych iesli masz na mysli promocje z poczatku tego roku trwajaca do konca kwietnia . Wiec wychodzily po 48zl na miesiac przez 12m-cy. Zyskalismy tylko w stosunku do dotychczasowej umowy zmiane oprogramowania dekoderu z 250 na 500GB zreszta dla mnie malo znaczacy bonus. :wink: Zreszta juz o N-ce byl temat na naszym forum.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczascyfra kupiła n-ke więc nie długo to będzie jeden h...
Po drugie ten jeden piszemy przez ch. :PZbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBYarwa, dostalem to samo, tylko nie napisales ze te pakiety za 59zl byly z umowa na 12 m-cy w tym 9 platnych iesli masz na mysli promocje z poczatku tego roku trwajaca do konca kwietnia . Wiec wychodzily po 48zl na miesiac przez 12m-cy. Zyskalismy tylko w stosunku do dotychczasowej umowy zmiane oprogramowania dekoderu z 250 na 500GB zreszta dla mnie malo znaczacy bonus. :wink: Zreszta juz o N-ce byl temat na naszym forum.
Komentarz
-
-
Więc chyba złożę im rezygnację. Mam nadzieję, że nie wpłynie to negatywnie na posiadaną opcję Multiroom Premium.
Jak narazie to miałem jeden telefon z ofertą, a w rozmowie facet zaproponował:
6 pakietów tematycznych - czyli to co mam obecnie + pakiet nPremium.
Wszystko za 69,00 PLN. Za opcję multiroom dopłata 10,00 PLN. Niestety zapomniałem zapytać, czy to za obecny Multiroom Premium, czy za Standard.
Czyli na chwilę obecną wychodzi 11,00 PLN więcej niż dotychczas.
Komentarz
-
-
Więc dziesięć dni i kontakt ze strony n-ki. Przystałem na dotychcasowe warunki, czyli 6 pakietów tematycznych za 48,00 PLN/m-c i multiroom premium w cenie 20,00 PLN/M-c. Dodatkowo w promocji dostałem pakiet nPremium od dzisiaj do końca sierpnia. Umowę mogłem przedłużyć na 12 lub 18 miesięcy. Wybrałem 18 miesięcy. Na święta zawsze jakąś promocję dają.
Komentarz
-
Komentarz